MoneyGram

MoneyGram International je američka kompanija osnovana 1940. godine koja je svetski lider u pružanju usluge brzog  transfera novca i najveći procesor novčanih transfera u SAD.

 

MoneyGram BLIŽI SA BLIŽNJIMA.  IZ SVETA DO VAS.

MoneyGram International Inc. (MoneyGram) je vodeća globalna kompanija za transfer novca i finansijske usluge. Pozicionirana je kao druga na svetu sa konstantnim rastom na globalnom tržištu. Pružamo usluge transfera novca kroz razvijenu mrežu zastupnika u 200 zemalja sveta, na preko 350.000 lokacija, uključujući menjačnice, trgovine i banke, kao i putem mobilnih i on-line kanala. MoneyGram usluge zbog svoje brzine, efikasnosti i pouzdanosti predstavljaju pogodnost za klijente širom sveta.

Pored usluge koje pružamo klijentima u saradnji sa našim zastupnicima, MoneyGram poseduje i sopstvene kapacitete za pružanje usluga u Belgiji, Francuskoj, Nemačkoj i u Sjedinjenim Američkim Državama. Takođe pružamo i usluge platnog prometa u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Portoriku kao i na odabranim lokacijama i preko zastupnika u Karipskim zemljama.

Drugačiji pristup i inovativni proizvodi omogućavaju našim klijentima koji svoje zahteve nisu mogli da zadovolje u tradicionalnim kanalima finansijskih usluga, da to učine na najprijatniji i najprofesionalniji način. Mi zastupamo globalno poznat i priznat brend koji posvećeno radi na prepoznavanju i sprečavanju svakodnevnih rizika po naše klijente u oblasti transfera novca.

 

ISPUNJAVAMO FINANSIJSKE ZAHTEVE NAŠIH KLIJENATA OD 1940. GODINE

MoneyGram International Inc. (MoneyGram) ima istoriju rada još od davne 1940. godine sa osnivanjem kompanije Travelers Express Co. u Mineapolisu u SAD,  koja je pod pokroviteljstvom kompanije Viad Corp., veoma brzo postala jedan od svetskih lidera u oblasti transfera novca i ključna kompanija na tržištu elektronskih finansijskih usluga, sa jakom kooperacijom sa nekim od najpoznatijih svetskih lidera, kao što je kompanija Greyhound Corp. Iz SAD u oblasti transporta putnika i kompanija The Dial Corp. (sada Henkel) u hemijskoj industriji.

Danas pod inovativnim liderstvom člana Upravnog odbora i Generanog direktora gospođe Pamele H. Patsley, MoneyGram je druga po veličini kompanija u svetu u oblasti transfera novca, sa godišnjim prometom od 1,9 milijarde dolara.

 

MISIJA MONEYGRAM-a

Misija MoneyGram-a je da nas približi bližnjima. Bez razlike da li naši klijenti šalju ili primaju novac i putem kojih kanala finansijskih transfera, srž naših usluga jeste u povezivanju sa voljenim osobama, porodicom, prijateljima bez obzira na to gde se u tom trenutku nalaze u svetu.

Ovo je velika odgovornost, što je i razlog naše apsolutne posvećenosti u ispunjavanju potreba naših klijenata. Radimo na održavanju i daljem razvoju kvalitetne mreže zastupnika, pružanja usluga posredstvom pošte, trgovine i virtualnih agenata,  kako bismo naše usluge približili našim klijentima. Ovo su razlozi zbog kojih smo posvećeni inovacijama i kontinuirano smo u potrazi za najboljim rešenjima za naše klijente.

MoneyGram takođe ima poseban fokus na pronalaženju instrumenata za pomoć u sprečavanju pokušaja prevara, kao i u pronaženju najboljih načina za sprečavanje pokušaja pranja novca, uz poštovanje strogih zakona i regulativa na finansijskom tržištu. Svakodnevno težimo da dodatno unapredimo sigurnost u okviru naše delatnosti.

Dok radimo na unapređenju naših proizvoda, znanja i veština kako bismo oblikovali budućnost na tržištu transfera novca, nikada ne gubimo iz fokusa naš moto: “Bliži sa bližnjima.”